deel 3 Liefjes Papieren Liefde

3.Papieren Liefde deel 3

Pieter Waterdrinker, mijn opa.
Ik heb hem nooit gekend, hij heeft mij niet vaker dan 1 keer gezien denk ik, en toen was ik nog wel heel klein.
Het is mij altijd een raadsel geweest: ik voelde de innige liefde van mijn moeder voor haar vader, toch was er nauwelijks contact.

 

 

 

 

Dat raadsel is een van de redenen op verder te graven in mijn familiehistorie. Ik kende mijn opa alleen uit de mooie portretten die mijn moeder van haar vader had getekend en boven haar bureau hingen en van wat fotootjes.

 

 

 

 

 

Pas toen ik zelf moeder werd, de 30 al gepasseerd, leerde ik zijn zoon kennen, mijn halfoom zogezegd. Toen kreeg ik meer inzicht in familieale trekjes en in de ingewikkelde familiehistorie en de oorzaken voor de pijn van mijn moeder

 

 

Mijn bevindingen en gedachten in de PDF.

Dit bericht is geplaatst in Liefje Waterdrinker, Papieren liefde. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.