verscheurde jeugd

Net nu ik bezig ben het leven van mijn moeder Liefje Waterdrinker en de invloed van echtscheidingen op de ontwikkeling van de kinderen die daar het slachtoffer van zijn, op schrift te stellen is er heel veel aandacht voor het leed van kinderen van ondeduikers van 75-80 jaar geleden. De parallellen dringen zich aan mij op; op zeer jonge leeftijd plotseling gescheiden worden en even plotselinge hereniging vele jaren later…. dat veroorzaakt een hoop ellende.
zie de Volkskrant van 2 mei.

We moeten altijd weer hopen dat we het in de toekomst beter doen…
blijf kijken naar wat er gloort aan de horizon

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.