slak zonder wijngaard

Ik heb dan wel geen wijngaard, en onze druiven groeien toevallig aan de andere kant van de tuin, niet in het bos,maar toch….. op weg naar het kippenhok stapte ik deze slome bijna op de kop. Gauw naar binnen gerend om een camera te pakken.
waarom eigenlijk zo’n haast? bedacht ik me later …. een slak toch?
het duurde een half uur voor om deze foto’ s te maken
maar dat geeft je gelijk de gelegenheid om dit mooie wezentje goed te bekijken. Uiterst gevoelig voor iedere beweging, schaduw en geluid …hup! meteen weer ingetrokken in het huis of op zijn minst klein gemaakt door het intrekken van ogen en antennes. Daarmee zijn ze dan weer wel snel!
Nog 8
Bianca van den Broek, Marja Spek en 1 andere persoon
Dit bericht is geplaatst in Mijn tuin met de twee eiken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.